Haberler

Aura Pedilife ile yenilenin!

12/08/2015

Günlük yaşamın yükü ve stresinden kurtulmak ve hem bedensel hem de ruhsal açıdan rahatlamak isteyenlerin imdadına Aura Pedilife Refleksoloji Cihazı yetişiyor.

“Refleksoloji Masajı”nın herkes tarafından rahatlıkla uygulanabilmesi için Aura Pedilife Refleksoloji Cihazını geliştirdi. Aura Pedilife Refleksoloji Cihazı; somatolojiyi temel alan tasarım şekli ile vücudun herhangi bir bölümünü hedef alabiliyor. Böylelikle kan dolaşımının hızlanmasına, vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olurken bağışıklık sistemini de destekliyor.

Kızılötesi fonksiyonu da bulunan Aura Pedilife Refleksoloji Cihazı, detoksifikasyon sürecine de yardımcı oluyor. Ayrıca her iki tarafta bulunan 3 yeşim top ve uzak kızılötesi dalgalar, kan dolaşımının iyileştirilmesini sağlıyor. Yeşim taşları, hem saat yönüne hem de saat yönünün tersine dönebiliyor. Bu dönme işlemi; metabolizmanın iyileşmesi için akupunktur noktalarını etkili bir şekilde uyarırken, vücuttaki toksinlerin atılmasına, kaslardaki yorgunluğun dindirilmesine ve ağrıların azaltılmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda vücudun sinir sisteminin rahatlamasına ve negatif düşünceleri uzaklaştırarak zihnin sükunet bulmasını sağlıyor.

Aura Pedilife Refleksoloji Cihazı aralarından seçim yapabileceğiniz 50 çeşit farklı biyomanyetik dalga sunuyor. En son teknoloji kullanılan bu biyomanyetik dalga terapisi programları ile değişimli olarak çalışmak üzere 10 adet program seçilebiliyor ve vücudun her bir noktası için istenen etkiye böylece ulaşılabiliyor. Elektro dalga tiplerinden her biri vücudun farklı kısmını hedef alıyor. Böylelikle ayaklar aracılığıyla sağlığınızın iyileşmesine ve vücudunuzun rahatlamasına yardımcı oluyor.

Masaj yoğunluğu 99 adetlik seviye ile istenilen gibi ayarlanıyor. Otomatik program 30 dakikadan başlıyor. Manuel programda ise zamanlayıcı 90 dakikaya kadar ayarlanabiliyor ve  +/- düğmesine her basıldığında zamanlayıcı 5 dakika artıyor ya da azalıyor.

Elektro dalgayı vücudun farklı kısımlarına aktarmak için Aura Pedilife Refleksoloji Cihazı yanında “Terapi PAD”leri de geliyor. Bu pad’ler sayesinde masajın etkisini artırmak için masajla birlikte vücuda elektro dalga da verilebiliyor.

Ayrıca, tam fonksiyonlu kumandası ile cihaz uzaktan da kolayca idare edilebiliyor.
 

Diğer Haberler