Haberler

Aura Banyo Şofbeni’yle anında sıcak su evinizde…

08/10/2015

İhlas Pazarlama tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan Aura Banyo Şofbeni, Türkiye de ilk defa depo suyuyla çalışabilen, tüp rezistansa sahip 5 emniyet özelliğiyle göze çarpıyor. Ayrıca Aura Banyo Şofbeni; Çevreci A enerji sınıfıyla %99’a kadar enerji verimliği sağlayarak kullanıcısına elektrik ve su tasarrufu sağlıyor.

Tam 24 yıldır kalitesi ve tüketicisine verdiği güvenle hep ilkleri yaşatan ve sektöründe Türkiye’nin en çok satan markası olan Aura’nın son teknolojiye göre dizayn ettiği banyo şofbeni, Türkiye de ilk defa depo suyuyla çalışabilen, tüp rezistansa sahip 5 emniyet özelliğiyle göze çarpıyor.

5 emniyetli Aura Banyo Şofbeni, çevreci A Enerji sınıfı olma özelliğiyle %99 oranında enerji verimliliği sağlayarak kullanıcısının elektrik ve su tasarrufu yapmasına yardımcı olurken anında sıcak su sağlama özelliğiyle de büyük beğeni topluyor.

Suyun akışına göre elektrik harcayan ve su kapatılınca elektriği otomatik olarak kapatan Aura Banyo Şofbeni, kullanıcısına sıcak su gereken her yerde zahmetsiz ve kesintisiz sıcak su sağlıyor.

Diğer Haberler