Haberler

AIG Sigorta ile İPAŞ Ortak Bir Projeye İmza Atıyor!

12/10/2016

İPAŞ Müşterileri’ne 3 ay boyunca geçerli olacak şekilde ücretsiz konut eşya sigortası hediye edilecek…

Dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biri olan AIG Sigorta ile Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip İPAŞ ortak bir proje gerçekleştiriyor. 

Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip İhlas Pazarlama A.Ş. (İPAŞ), dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biri olan AIG Sigorta A.Ş. ile ortak bir projeye imza attı. Bu kapsamda İPAŞ müşterilerine 3 ay boyunca geçerli olacak şekilde İPAŞ tarafından AIG Konut Eşya Sigorta Poliçesi hediye edilecek.

 

Her ay 168.000 evi ziyaret eden, Türkiye’nin en büyük kapıdan kapıya pazarlama organizasyonu İhlas Pazarlama A.Ş.’nin tüm müşterileri herhangi bir ön şart gerekmeden hediye konut eşya sigortası sertifikalarını alarak bu avantajdan yararlanabilecek. İPAŞ’ın eski müşterileri de başvuru yaparak bu fırsatı yakalayabilecek. Poliçe kapsamında;1.000 TL yangın teminatı, çilingir asistans hizmeti (maksimum 100 TL/1 defa), 250 TL limitli hırsızlık teminatı ve telefonda danışmanlık hizmetleri yer alıyor.

 

İhlas Pazarlama A.Ş. Hakkında

İPAŞ; Türkiye’nin 75 ilinin yanı sıra ABD, Kanada, Afrika ve AB ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde hizmet veriyor. Her ay bayileri kanalıyla her biri farklı kanallar olmak kaydıyla, gerek demo, gerekse hizmet odaklı 168 bin adres ziyaret ediliyor. İPAŞ, 6.500 kişilik büyük bir aile gibi görünse de aslında 25 bin civarında insana dolaylı istihdam sağlayan bir dev…

 

AIG Sigorta A.Ş. Hakkında

AIG Sigorta; yaklaşık 100 yıllık deneyimi ve ürün çeşitliliği ile sigortacılık alanında öncü bir kuruluş... Dünya genelinde 130’dan fazla ülkede 60.000'den fazla çalışanı ile 88 milyondan fazla müşteriye hizmet veren AIG, her iş gününde 120 milyon USD’ye yakın hasar ödemesi yapan, ticari ve bireysel alanda 500'ü aşkın ürün ve hizmet paketi ile çalışmalarına devam eden global bir firma olma özelliği taşıyor.

Diğer Haberler